Munten en penningen te koop op de webshop

Jarenlange ervaring

Sinds 1980 heb ik me verdiept in de numismatiek, eerst als verzamelaar van munten en tot recent heb ik voor een groot veilingplatform de munten-afdeling opgezet en leiding gegeven. Als numismaat ben ik lid van het Koninklijk Genootschap van Munt- en Penningkunde.

Op grote numismatische beurzen ben ik altijd aanwezig en geniet een goede reputatie en bekendheid. Getuige ook mijn hoge feedback score online.

Via onderstaande link verkoop ik nu professioneel munten en penningen.

Ik heb geen munten in mijn fysieke winkel om voorraadverschillen en teleurstellingen te voorkomen; ik verkoop ze dus alleen online via de webshop en soms op munten beurzen.

Hoe werkt het?

Via de onderstaande knop kun je naar LastDodo waar het aanbod munten en penningen staan.

Standaard staan de munten en penningen gesorteerd op invoerdatum, de meest recente bovenaan.

Om een specifieke munt te zoeken, klik je links onder Rubrieken op Munten. Daarna kun je bijvoorbeeld zoeken op Land. De landen met de meeste munten staan bovenaan genoemd, maar als je daar op “Meer” klikt verschijnt er een pop-up venster waar je alle landen kunt zoeken.

Belangrijk: Noodgeld staat bij de individuele steden. Noodgeld was lokaal geld uitgegeven met name in het interbellum in België en Frankrijk.

De filters links zijn heel krachtig. Je kunt er op dezelfde manier een Nominale waarde zoeken, of op jaartal filteren.

Onder de rubriek “Penningen / medailles” vind je lokaal geld, maar ook herdenkingspenningen, broodpenningen, hondenpenningen en nog veel meer. Ook daar kun je onder “Soort” ook op “Meer” klikken voor meer keuzes.

Om te sorteren kun je rechtsboven klikken. Standaard staat daar “Datum toegevoegd (nieuw – oud)” maar je kunt ook op Jaar klikken om te sorteren op het jaar waarin een munt is uitgebracht. Je kan ook op titel sorteren en zelfs op verkoopprijs.

Mijn aanbod

Ik heb goedkope munten in prijs variërend van 25 cent tot een paar tientjes, uit honderden landen. Van zelfs de 17e en 18e eeuw tot aan het heden zoals speciale 2 euro munten. Zowel munten uit Europa als daarbuiten. Niet-Europese munten bijvoorbeeld uit Zuid-Amerika, Verenigde staten, Azië en Australië.

Ik heb munten van zilver en andere materialen maar ik verkoop geen gouden munten.

Voor betaal-tokens en enkele medailles kijk je in de rubriek ‘penningen’.

Bij de munten zitten ook leuke specialiteiten zoals misslagen, gevangenisgeld, herdenkingsmunten enzovoorts.

Klik op de knop hieronder om naar de webshop te gaan:

 

Coins & Tokens via the webshop

I sell coins and tokens online. I don’t have coins in my physical store, I only sell them through the webshop and sometimes at coin fairs.

I have cheap coins ranging in price from 25 cents to a few bucks, from hundreds of countries. From even the 17th and 18th century to the present day such as commemorative 2 euro coins. Both coins from Europe and elsewhere. Non-European currencies, for example, from South America, the United States, Asia and Australia.

I have coins made of silver and other materials, but I do not sell gold coins.

For payment tokens and some medals, look in the ‘tokens’ section.

The coins also include nice specialties such as misstrikes, prison money, commemorative coins and so on.

I ship worldwide except for Russia.

Click the button below to visit the webshop: